Wil je meer likes op Facebook? Lees hier hoe

Hoe krijg ik meer likes op Facebook? Dat is gemakkelijk zou je waarschijnlijk denken als je weet dat het sociale netwerk meer dan 2 miljard gebruikers heeft! En toch maakt de verandering in het algoritme van Facebook in combinatie met het enorme verlies aan gebruikersbetrokkenheid de zaken alleen maar ingewikkelder. Het wordt steeds moeilijker om een ​​gemeenschap op een bedrijfspagina samen te brengen, te verenigen of ermee te communiceren. Probeer niet alleen om “likes” te krijgen, maar zorg ervoor dat je “likes” krijgt! Telkens wanneer iemand je berichten ‘leuk’ vindt, kun je ze uitnodigen om lid te worden van je pagina als ze die nog niet liken. Dus focus op virale inhoud! Ook kan je besluiten om likes kopen Facebook.

Gebruik een privébericht

Stuur je paginalink naar je hele vriendenlijst en vraag de mensen om je heen om hetzelfde te doen. Met een klein persoonlijk en leuk berichtje zullen je vrienden en de vrienden van je vrienden je pagina volgen. Ten eerste zullen degenen om je heen je pagina volgen om je een plezier te doen, ten tweede is het niet uitgesloten dat zij klanten of voorschrijvers van jouw bedrijf zijn.

Organiseer wedstrijden

Meer en meer onder toezicht van het sociale netwerk Facebook, zijn wedstrijden een geweldige manier om veel mensen naar je Facebook-pagina te lokken. Tip: als je een wedstrijd lanceert, promoot deze dan op tientallen Facebook-groepen en stuur ze naar al je vrienden in privéberichten. Likes kopen Facebook is natuurlijk ook een hele goede oplossing om een extra boost te geven aan jouw account.

Citeer regelmatig invloedrijke media

Citeer regelmatig invloedrijke media die betrekking hebben op je bedrijf. Tegenwoordig zijn er duizenden invloedrijke Facebook-pagina’s in zowat elke branche, dus identificeer deze pagina’s in jouw artikelen door een directe relatie tussen hen en je pagina te vinden. Wie weet, misschien deelt deze pagina jouw inhoud met zijn gemeenschap en biedt je daardoor veel “vind-ik-leuks”. 

Nog een aantal tips

Voeg je Facebook-pagina en je andere sociale netwerken toe aan jouw email-handtekening om ervoor te zorgen dat jouw contacten je pagina willen bezoeken en om ervoor te zorgen dat je profielen steeds weer zichtbaar zijn. Neem je sociale netwerkprofielen op in de ondertekening van jouw antwoorden op forums die gespecialiseerd zijn in het vakgebied waarop je je richt. Back to basics: vergeet niet om boeiende inhoud op je Facebook-pagina te maken en te delen, waardoor de pagina gratis voor zoveel mogelijk mensen zichtbaar wordt. Aangezien het bereik van Facebook-berichten rechtstreeks wordt beïnvloed door de betrokkenheid bij jouw berichten, is het erg belangrijk om de kwaliteit van de inhoud, video’s en afbeeldingen die op jouw Facebook-pagina worden gedeeld, niet te onderschatten. Likes kopen Facebook is ook een erg goede tip.

Kijk voor meer informatie op www.like4you.nl