Wat zijn grootverpakking condooms?

Vandaag de dag is het gebruikelijk om condooms in een webshop aan te schaffen. Niet alleen is dit anoniem, je hebt ook nog eens meer aanbod. Grotere assortimenten zijn een belangrijk voordeel van online shoppen. Niet alleen kun je kiezen uit meer verschillende producten, maar ook tussen hoeveelheden. Zo kiest men bijvoorbeeld steeds vaker voor grootverpakking condooms. 

Betekenis van grootverpakking condooms

Hiermee wordt bedoeld dat je veel stuks van één product ontvangt. In het geval van condooms betekent dit dat je niet 3 of 10 stuks koopt, maar bijvoorbeeld 100 of 144 stuks (als één product). 

Deze hebben de volgende belangrijke voordelen:

  • Ze zijn voordeliger, dus je bespaart geld (hoe meer stuks je in éen keer koopt, hoe voordeliger je uitkomt).
  • Deze condooms zijn handig voor in goodiebags of ander promotiemateriaal.
  • Je kunt langer door, en hoeft minder geregeld een nieuwe aankoop te doen.

Dankzij bovenstaande voordelen zijn grootverpakking condooms interessant voor velen. Het aanbod hiervan wordt dan ook steeds groter. Ieder condoommerk heeft eigenlijk wel een grootverpakking variant van bepaalde soorten condooms. Daarom is er voldoende om uit te kiezen. Veel voorkomende grootverpakkingen zijn 100 stuks en 144 stuks. Soms kun je echter zelfs nog voor meer kiezen. Zo zijn er soms ook 500 stuks te koop voor de echte ‘grootverbruikers’. 

Het is belangrijk om te weten dat dergelijke condooms niet van mindere kwaliteit zijn. De enige reden dat ze goedkoper zijn, is dat je meer hoeveelheden in één keer afneemt. Dit heeft dus niet te maken met kwaliteit, maar hoeveelheid. 

Condooms bestellen bij een betrouwbare webshop

Hoewel het fijn is dat je tegenwoordig allerlei condooms (zoals grootverpakking condooms) online kunt bestellen, is het ook van belang om er goed op te letten waar je bestelt. Er zijn veel webshops, dus controleer altijd of je wel met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Zaken waar je op kunt letten, zijn:

  • Staan er contactgegevens op de website?
  • Staat er een adres waar het bedrijf zich bevindt op de website?
  • Is er een telefoonnummer en e-mailadres aanwezig?
  • Staan er algemene voorwaarden op de website?
  • Is er informatie over betalen, verzenden en retourneren te vinden?
  • Is er een KvK-nummer aanwezig?

Als het antwoord op de bovenstaande vragen ja is, is de kans een stuk groter dat het een betrouwbare webshop betreft.

Door condooms te kopen op een betrouwbare website, zoals condoom.nu, heb je meer zekerheid over het juist ontvangen van je pakketje en van een goede klantenservice.