Wat is er nu leuker dan een goed actie spel?

Op welke platformen kun je The division spelen?

De game Toms Clancy The Division 2 is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox one en de op de windows pc’s. In eerste instantie zou de game niet beschikbaar zijn op de pc maar Ubisoft besloot uiteindelijk ook om de game uit te geven op de pc omdat er ook veel fans gamen op de pc. Je kunt op alle drie de platformen online spelen tegen andere mensen van over de hele wereld alleen de drie verschillende platformen kunnen niet samen online spelen. Als je online wilt spelen is het handig om voor jou platform een online abonnement af te sluiten op de PlayStation heb je PlayStation plus nodig en voor de Xbox heb je Xbox live nodig en voor op de PC heb je steam nodig. Als je alleen solo mode wilt spelen heb je geen online abonnement nodig om het spel te kunnen spelen.

Waar gaat The story mode van Division over?

In het eerste deel van deze game werd de stad New York geplaagd door een virus wat een pandemie veroorzaakte in de stad. De hele stad was in chaos en aan jou de taak om New York van zijn ondergang te redden er word een speciaal team in gezet The Strategic Homeland Division om de rust terug te laten keren in de stad. In The Division 2 op xbox begin je een half jaar na het virus uitbraak in New York, nadat jij en je team het contact zijn verloren met de groep in Washington D.C. blijkt het dat hetzelfde virus is uitgebroken in Washington. Het is een totale chaos in de stad verschillende groepen proberen de macht te grijpen in de stad.

Nu is het aan jou de taak om de stad te heroveren en de rust te laten terug keren in de stad. Als je nog meer informatie wilt hebben over de story mode kun  je altijd de trailer bekijken van de game op Youtube. De game is al beschikbaar vanaf 15 maart 2019. En er zijn hele positieve reacties op de story mode. Ook hebben de makers van de game laten weten dat er continu nieuwe gameplay word toegevoegd zodat je er altijd nieuwe missies beschikbaar zijn, en nog een voordeel hieraan is als je eenmaal het spel hebt hoef je niet extra te betalen voor de nieuwe updates die de makers toevoegen. Zo kun je the division 2 op ps4 blijven spelen!

Online modes van The Division

Naast de story mode van de game. Is er ook een optie om online te spelen met je vrienden en tegen andere mensen van over de hele wereld. Je kan met maximaal vier vrienden online spelen dan speel je bijvoorbeeld 4 tegen 4 in een vorm van team deathmatch, maar je kan ook samen met je vrienden de uitdaging aan gaan om samen de moeilijkste missie te halen om zo het kwaad te bestrijden.