Voordelen alles-in-1-pakket

Alles in 1 voordelen

Voordelen alles-in-1-pakket

Een alles in 1 pakket is voor de meeste mensen ontzettend handig. Het houdt in dat je één pakket bij één provider aansluit en daarvoor krijg je tv, internet en telefonie. Op die manier heb je minder administratieve rompslomp en heb je contact met slechts 1 provider.

Bovendien is een alles in 1 pakket goedkoper dan tv, internet en telefonie apart afsluiten. Dit is voor iedereen een optie, of je nou een kabel aansluiting hebt of via glasvezel.

Je stelt zelf je pakket samen

Heb je nou ook een mobiele telefoon die je graag bij het pakket wilt toevoegen dan kan je ook kiezen voor een uitgebreider pakket. In sommige gevallen kun je ook één optie weglaten zodat het een kleiner maar goedkoper pakket wordt.

Uitbreidingsopties alles-in-1-pakket

Je pakket kun je makkelijk uitbreiden met meerdere mogelijkheden. Je hebt waarschijnlijk meerdere apparaten in je huis waarop je bijvoorbeeld gebruik maakt van internet. Je wil op alle apparaten de beste kwaliteit en snelheid natuurlijk.

Dan heb je een modem nodig met router functionaliteit, deze kan meerdere apparaten aan. Sommige providers bieden je ook andere opties aan zoals een gratis of goedkoop antivirus pakket of spamfilter. Als je veel gebruik maakt van internet is dat zeker aan te raden.

Zeker als je belangrijke zaken online via je mail of online internet bankieren regelt. Een andere bijkomstigheid is dat je gratis mailsoftware krijgt van jouw provider. Je kunt dan kiezen om daar een nieuw e-mailadres aan te maken en deze voortaan te gebruiken.

Wifi Hotspots van jouw gekozen provider

Veel grote providers hebben hun eigen WifiSpots. In grote steden of tijdens evenementen kan het zomaar zijn dat jouw provider er staat met een WifiSpot. Heb jij diezelfde provider op je mobiele telefoon dan kun je makkelijk gebruikmaken van dat kleine wifi netwerk.

Bron: https://www.allesin1vergelijken.eu/