Verschillende internet pakketten voor thuis

Vandaag de dag is het gebruikelijker om thuis internet te hebben dan tv. We gebruiken het internet in Nederland (maar ook wereldwijd) dan ook steeds vaker het internet. Dat terwijl de televisie en vast bellen niet in populariteit toenemen. 

Het is voor de meesten dus van groot belang om een pakket met internet af te sluiten. Hier zijn verschillende opties voor. Benieuwd naar deze opties? In dit artikel worden de verschillende internet pakketten voor thuis beschreven.

Internet pakketten

Je kunt internet combineren met andere diensten om zo tot een pakket te komen, maar het is ook mogelijk om voor een los internet abonnement te kiezen. Voor welke combinatie je kiest, hangt af van de diensten waar je thuis gebruik van wilt maken. Daarom zie je hieronder per pakket een toelichting.

Los internet abonnement 

Allereerst kun je er natuurlijk voor kiezen om een los internet abonnement af te sluiten. Dit is vooral geschikt voor mensen die geen behoefte hebben aan het kijken van televisie of dit via het internet willen doen. Daarnaast gebruik je de vaste telefoon niet, aangezien je mobiele telefoon voldoet.

Om tot een geschikt abonnement te komen, kun je internet abonnementen vergelijken. Zo kom je eenvoudig tot een pakket dat bij jou past en kom je ook voordeliger uit. 

Internet en tv pakket

Wil je toch wel televisie kijken? De meeste Nederlanders hebben natuurlijk nog altijd gewoon televisie in hun pakket. Televisie kijken is iets wat we in Nederland dan ook graag doen. Het is hierbij niet verplicht om voor vaste telefonie te kiezen. In dat geval kies je voor een internet en tv pakket. 

Internet en bellen pakket

Het is ook mogelijk om voor internet en bellen te kiezen. Dit wordt het vaakst door mensen gekozen die al een los tv abonnement hebben of via het internet televisie kijken. 

Voor een pakket met internet en bellen geldt ook: je kunt internet en bellen vergelijken om tot het beste pakket voor jou te komen. Hierbij is het verstandig op onder andere internetsnelheid en soort internet te letten.

Alles in 1 pakket

Tenslotte is er het alles in 1 pakket. Met dit pakket sluit je zowel internet, televisie als bellen in één pakket af. Dit is ideaal voor mensen die gebruik willen maken van al deze diensten, aangezien je maar één pakket/abonnement hoeft af te sluiten, maar één factuur hebt en ook maar één provider als aanspreekpunt hebt. Vaak zijn alles in 1 pakketten ook wat voordeliger dan abonnementen los afsluiten. 

Wat is het beste pakket met internet voor mij?

Bovenstaande vraag kun je het beste beantwoorden door jezelf af te vragen hoe vaak je nou eigenlijk gebruik maakt van een bepaalde dienst. Internet zit natuurlijk standaard in je pakket. Daarnaast kun je voor zowel vast bellen als de televisie kiezen. Minder Nederlanders kiezen voor vast bellen dan voorheen, maar het is natuurlijk goed mogelijk dat jij nog wel gebruikt maakt van de vaste telefoon. Verder is het de vraag: kijk je televisie, of doe je dat eigenlijk bijna niet meer? 

Op basis van het bovenstaande kun je een keuze maken wat het beste internet pakket voor jou is. Zo weet je zeker dat je tevreden bent met het pakket dat je afsluit!