Sieraden met een bijzondere boodschap

Sieraden

Sieraden met een bijzondere boodschap

Het is erg leuk om een sieraad voor jezelf of een ander in huis te halen. Het is nog leuker als je een sieraad aanschaft die ook nog eens een mooie boodschap heeft. Wij informeren je graag over het merk Budha to Budha. Bij dit sieraden merk staat het bewust leven centraal.

Het merk Budha to Budha

De sieraden van Budha to Budha zijn in 1997 ontstaan. De ontwerper, Batul Loomans, komt nu met meerdere ontwerpen en materialen. Wat echt herkenbaar is voor de sieraden van dit merk, is het chain-motief. Vaak zijn de sieraden gemaakt van natuurlijke materialen en zijn ze voorzien van natuurlijke vormen.

Sieraden met een boodschap

De sieraden van Budha to Budha hebben een bijzondere betekenis. Hierbij draait alles om het bewust leven. Het is belangrijk dat je hierbij niks vanzelfsprekend neemt en op deze manier dus geniet van elk moment dat je hebt. De sieraden passen hier qua vorm ook goed bij. De sieraden zijn namelijk erg aanwezig, waardoor je altijd herinnerd wordt aan het sieraad, en dus ook de boodschap die hieruit naar voren komt. Deze sieraden voel je altijd waardoor jij je constant krachtig en zelfbewust kunt voelen. Dit zijn sieraden van bijzondere waarde.

Voor iedereen iets passends

Als je graag een Budha to Budha sieraad in huis wilt halen, dan kun je kiezen uit diverse soorten. Je hebt namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit onder andere ringen, hangers, oorbellen, kettingen en armbanden. Ook past het merk bij ieder budget. Je kunt namelijk kiezen voor items van diverse prijzen.

Zoals je kunt lezen is het zeker een aanrader om de sieraden van Budha to Budha eens rustig te bekijken. Zo haal je voor jezelf of een ander een mooi cadeau in huis. Bekijk de website van Juwelier Luitjens voor meer inspiratie.