Roulette

roulette

Roulette ken je vast wel van gokspellen bij de casino’s. Deze vallen ook te spelen online op een veilige en betrouwbare website. De spel is goed ingericht om jou nog een lekker spelletje te laten spelen en misschien wel een grote virtuele geldprijs binnen te halen. Wil je eerst meer weten over de tactiek, of gelijk roulette spelen? De antwoorden op jouw vragen vind je hieronder en op deze pagina: https://roulettebaas.nl/roulette-strategie/

Hoe werkt het spel? 

De bedoeling van het spel is simpel. Je draait de cilinder en laat een zilver kogeltje in de cilinder rollen. Zolang de kogel nog aan het rollen is kun je deze doen door middel van het inzetten van fiches waar jij verwacht dat het kogeltjes uiteindelijk terechtkomt.  Alle vlakjes van de Roulette is rood en zwart. De getallen die erop staan gaan tot 30. Er zijn 15 groenen en wat er tussen zit, dat is 0. Je kan op zowel zwart als rood inzetten. Als je op zwart en rood inzet en het valt gelijk, verdubbel je zo de inzet. Stel je zet in op veertien zwart. Het wordt zwart en niet veertien. Dus bijvoorbeeld 12, dan verdubbel je inzet. Als je de 14 en zwart valt en je hebt gegokt. Dan verdubbel je. Dan dubbel je nog een  keer. Als je de groenen en daar inzit en van die groenen nog eentje. Dan is jouw inzet x 14 verhoogd!  

Strategie 

Door strategisch te spelen kun je al ervoor zorgen dat je winkansen alleen nog maar groter kunnen worden. Wie ooit heeft gewonnen met een bepaalde tactiek zal niet zo snel afwijken hiervan. Je zult er steeds beter in worden totdat je onverslaanbaar bent. Het spel kent verschillende soorten strategieën. Een aantal daarvan zijn erg bekend, omdat ze door verschillende spelers gebruikt worden en van mond tot mond aan elkaar doorgeven als advies. Echter hebben strategieën een betrekking op hoe je je fiches inzet. Daarnaast hebben strategieën een eigen naam. Een voorbeeld van een bekend strategie om het spel te spelen is de zogeheten reeks van Fibonacci. Bij de reeks van Fibonacci houdt in dat je steeds getallen bij elkaar optelt.