Hoe presenteer jij je bedrijf naar de buitenwereld toe?

Je kan je bedrijf promoten en presenteren op verschillende manieren. Dit is natuurlijk ook grotendeelafhankelijk van het budget dat beschikbaar is en welke doelgroep je wil benaderen.

 Joinz Relatiegeschenken helpt jonge bedrijven in het kiezen van de juiste promotie- en relatiegeschenken. De afgelopen 5 jaar heeft Joinz honderden bedrijven geholpen en de marketing strategie ondersteunt met de mooiste relatiegeschenken.

De populairste categorieën zijn duurzame geschenken, wijn met eigen etiket, koffiebekers bedrukken, borrelplanken graveren en notitieboekjes.

Duurzame geschenken

Verantwoord ondernemen is de norm voor alle bedrijven. Je wil dit bewust uitstralen naar de buitenwereld. Als bedrijf kies je dan al snel voor een duurzaam relatiegeschenk. Joinz biedt een uitgebreid assortiment aan met de meest duurzame producten. De relatiegeschenken zijn gemaakt van gerecyclede en biologische materialen.

Koffiebekers bedrukken

Sinds 2024 is het niet meer toegestaan om kartonnen koffiebekers te gebruiken. Bedrijven zijn op zoek gegaan naar duurzame koffiebekers to go. Joinz is marktleider op het gebied van duurzame koffiebekers met logo bedrukking. Al vele overheidsinstanties hebben een koffiebeker to go besteld. Bekijk het ruime assortiment en maak snel je keuze.

Borrelplank met gravure

Gezelligheid uitstralen naar je werknemers? Kies een mooie eiken borrelplank met logo gravure. Deze kan je daar al bestellen vanaf 20 stuks!  Vul hem met de heerlijkste hapjes en bezorg zo je werknemer een top avond. Dan weet je zeker dat hij de volgende ochtend weer met enthousiasme weer op de werkvloer verschijnt.

Het belang van een goed relatiegeschenk kan het verschil maken. Iedereen wil zich gewaardeerd voelen. Door een kleine investering te doen maak je een wereld van verschil. Naar je werknemers toe maar ook zeker naar je zakelijke relaties. De relatiegeschenken van Joinz kan je altijd personaliseren met een logo. Hierdoor zal je bedrijf goed onder de aandacht van de klant blijven en zal jij de volgende opdracht snel binnen slepen. Een geschenk hoeft niet duur te zijn maar kies vooral naar een geschenk dat veel wordt gebruikt. Bij Joinz kijken we vaak naar welke branche de klant actief is en zoeken daarbij het beste geschenk voor uit. Als er een bouwbedrijf op zoek is naar ideeën dan wordt er bijvoorbeeld vaak een rolmaat voorgesteld of een timmermanspotlood. Dan weet je zeker dat het vaak wordt gebruikt en dat het een functioneel geschenk is. Ben jij ook op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Ga dan snel naar de website van Joinz.