Een zakelijke internetverbinding afsluiten voor jouw bedrijf 

Je vraagt je misschien wel af of je voldoende internetsnelheid kunt krijgen met een standaard abonnement als je een klein bedrijf hebt of een bedrijf vanuit je huis runt. Internet vergelijken met verschillende internet providers is een aanrader voordat je de keuze maakt tussen een zakelijk of standaard internet. Wat is zakelijk internet nou eigenlijk? Zakelijk internet is een internetverbinding die speciaal is ontworpen voor gebruik bij het runnen van een bedrijf. Deze internetverbindingen bieden vaak hogere upload- en downloadsnelheden. In vergelijking met standaard internet biedt dit dus meer functies. Zakelijk internet leidt ook tot een geavanceerdere klantenservice door de mogelijkheid om snel te kunnen overstappen. 

Keuze tussen zakelijk of standaard internet 

Als je een bedrijf hebt zit je misschien wel met de vraag welke internetverbinding je moet afsluiten. Kies dan je liever voor een zakelijk of standaard internet. Voor thuis is zakelijk glasvezel internet niet perse nodig vooral als je geen eigen bedrijf thuis runt. Als je nog twijfelt over de keuze is het beter om met behulp van zakelijke internetspecialisten een beter geïnformeerde keuze te maken. Zakelijk internet kan een slimme investering zijn als je een bedrijf hebt en die extra snelheid en betrouwbaarheid van je internet nodig heeft. Als je vanuit thuis je bedrijf runt is het handiger om een zakelijk internetverbinding af te sluiten om sneller je zaken in orde te maken.

De voordelen van een zakelijk internet 

Laten we eens kijken naar de verschillende voordelen van zakelijk internet ten opzichte van standaard internet. Ten eerste zijn de verbindingssnelheden hoger. Snelheden voor zakelijk internet kunnen variëren van 25 Mbps tot 10 Gbps. Ter vergelijking: internetsnelheden in huishoudens kunnen variëren van één megabit per seconde tot één gigabit per seconde. Een vaste lijn, één statisch IP-adres en een symmetrische verbinding behoren ook tot de zakelijke internetverbindingen. Met deze symmetrische verbinding heeft de klant meer mogelijkheden om upload- en downloadsnelheden op elkaar af te stemmen. Klanten kunnen profiteren van een betere en sterkere verbinding voor het delen van documenten, videoconferenties en andere activiteiten. Een ander belangrijk voordeel van een zakelijke internetverbinding is een betere klantenservice.

Zakelijke internet afsluiten bij Breedbandwinkel

Als zelfstandige ondernemer ben je constant op zoek naar de beste aanbiedingen. Dus als het om zakelijk internet gaat, wil je profiteren van goede omstandigheden tegen een redelijke prijs. Of je nu op zoek bent naar voordelig zakelijk internet of wilt overstappen op zakelijk glasvezel, met de postcodecheck van Breedbandwinkel zie je welke vormen van zakelijk internet er op jouw adres beschikbaar is. Is maximale snelheid en stabiliteit jouw topprioriteit als het om zakelijk internet gaat? Dan is zakelijk glasvezel de beste optie. Ga vandaag nog op de website van Breedbandwinkel om zakelijk internet te vergelijken. Breedbandwinkel biedt niet alleen internet garantie tijdens je overstap maar ook een cashback.