3 voordelen van een refurbished iPhone XS

refurbished iPhone XS

Met een refurbished iPhone XS combineer je de voordelen van een nieuwe en een tweedehands toestel. Je bent namelijk veel duurzamer en goedkoper uit dan bij een nieuwe telefoon, maar kunt vertrouwen op een betere kwaliteit dan bij tweedehandse telefoons die later beschadigd kunnen blijken. Een refurbished telefoon is vaak al eerder gebruikt, maar anders dan bij een gewone tweedehandse telefoon krijgt hij een antibacteriële reinigingsbeurt, een nieuwe behuizing en batterij en wordt ervoor gezorgd dat alle onderdelen perfect functioneren. Maar een refurbished iPhone XS heeft nog meer voordelen.

1. Een refurbished iPhone XS is snel en energiezuinig

Dankzij de A12-processor is je refurbished iPhone XS 15 procent sneller dan de iPhone X. Tegelijkertijd is hij ook minder verspillend, omdat de taken op een efficiëntere manier worden uitgevoerd. Samen met het werkgeheugen van de telefoon zorgt dit ervoor dat games en apps gemakkelijk blijven werken, ook als je gaat multitasken. De accuduur is bovendien heel goed, namelijk 22 uur: een half uur langer dan de iPhone X. Wel duurt het een tijdje om de telefoon op te laden. Met een snellader is dit gauw opgelost en laadt de batterij een stuk sneller.

2. Een refurbished iPhone XS heeft een mooie uitstraling

De refurbished iPhone XS ziet er in vier verschillende opzichten bijzonder mooi uit. Allereerst is de beeldkwaliteit van foto’s erg goed, dankzij een dubbele 12 megapixel camera. Ook bij weinig licht blijft de kwaliteit hoog. Verder is het beeldscherm heel mooi, met een hoge resolutie en zwart dat echt zwart is. Daarnaast heeft de XS een stijlvol design, met een prachtig glazen achterkant wat draadloos opladen mogelijk maakt. Deze is in drie kleuren verkrijgbaar, inclusief de luxe kleur Gold die bij de iPhone X ontbreekt. Tenslotte is een refurbished iPhone XS mooier dan een tweedehandse omdat hij grondig is schoongemaakt.

3. Met een refurbished iPhone XS voorkom je onaangename verrassingen

Koop je een gewone tweedehandse iPhone, dan zijn er behoorlijk wat risico’s die je kunt lopen. Hij kan van binnen beschadigd zijn, wat pas na enige tijd merkbaar wordt. Bovendien kan blijken dat het apparaat gestolen is of dat er nog enige data van de vorige eigenaar aan de telefoon zijn verbonden. Met een refurbished iPhone die door professionals is nagekeken heb je veel meer zekerheid. Je telefoon werkt vrijwel als nieuw, is op eerlijke wijze verkregen en er heeft een gecertificeerde datawipe plaatsgevonden.